محمد کریم شفیعی افزود: کلانشهر اراک در حوزه تأسیسات جمعآوری فاضلاب، مسیلها و آبراههها، مهندسی برخی معابر و سازهها با نواقصی همراه است که شناسایی این مشکلات و تعریف راهبردهایی برای بی خطرسازی و رفع ایرادها با جدیت پی گرفته میشود.
او توضیح داد: یکی از برنامههای مهم این شهرداری بررسی شرایط هدایت روانابها در شرایط بارندگی است و بهتمامی مدیران مناطق شهرداری تکلیف شده که کانونهای مستعد خطر آبگرفتگی و نواقص در مسیر آبراههها را شناسایی کنند و با تحلیل کارشناسی برای طرح در کمیته رفع نواقص ارائه دهند.
شهردار اراک خاطرنشان کرد: این کلانشهر در زیرساخت فنی و علائم برخی از معابر و مسیرها مشکلاتی دارد که آن را به نقطه حادثهخیز ترافیکی تبدیل کرده و در این راستا نیز قرار است امسال تمامی این اشکالات با همراهی پلیس راهور شناسایی شود و بهتدریج در رفع ایرادها تلاش شود.
شفیعی عنوان کرد: رودخانه فصلی که از داخل حریم مسکونی شهر اراک میگذرد بستر هدایت روانابهای سرگردان است که بر اساس طرح تفضیلی، تعریف استانداردی برای آن شده است و با ارزیابی شرایط فعلی تلاش خواهد شد در نقاطی که عرض مناسب آن در توسعه شهری آسیبدیده با عمقبخشی بستر نواقص اصلاح شود و ایمنسازی مؤثر در این راستا صورت گیرد.
او یادآور شد: تلاش شهرداری اراک بر این است که در برنامه کوتاهمدت شرایط قابل قبولی در مدیریت سیلاب و ترافیک شهری اراک ایجاد شود.
شهردار اراک عنوان کرد: کارخانه آسفالت شهرداری اراک با مشکلات جدی روبرو است و احیا و راهاندازی فعالیت آن به 15 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد اما برای ترمیم نواقص روکش خیابانهای این کلانشهر در سال جاری با سازمان همیاری شهرداری بهمنظور پاسخگویی به مطالبات مردمی مذاکره میشود.